2019’da da Bağımlılık Tedavisinde Öncü Olmaya Devam Edeceğiz...

Kapadokya AMATEM 2019’da da bağımlılık tedavisinde öncü ve yenilikçi olmaya devam edecektir.

Eroin bağımlılığı tedavisi alanında Türkiye’deki öncü kurumlardan olan Kapadokya Hastanesi özellikle halk arasında Çip Tedavisi olarak bilinen Naltrekson İmplant tedavisi konusunda Türkiye’de en deneyimli kurumlardan biridir.

2017 yılında Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi (AMATEM) ruhsatı alan Kapadokya Hastanesi bağımlılık tedavisi ile ilgili hizmetlerini daha kapsamlı ve daha kaliteli hale getirmiştir.

2018 yılında kadrosuna 1 bağımlılık danışmanı psikolog daha katan kliniğimiz Bağımlı Takip Sistemi ve yeni terapi yöntemleri ile taburcu olan hastalara kliniğimize ve bağımlılık danışmanlarımıza günün büyük bir bölümünde ulaşma ve yardım alma imkanı sunmaya başlamıştır. Ayrıca 2018 yılında hem eroin bağımlıları için ve hem de kokain bağımlıları için yeni uygulanmaya başlanan depo iğneleri de Türkiye’de ilk uygulayan kurumlardan birisi yine hastanemiz bağımlılık kliniği olmuştur.

2019 yılında da hem çip tedavisine hem de eroin, kokain, taş, kristal vb. maddeler için uygulanmakta olan depo iğne tedavilerine devam edilecektir. Ayrıca terapi hizmetlerinin yeni teknolojilerle birleştirilerek daha kaliteli ve daha etkin hale getirilmesi de kliniğimizin yeni yıl hedefleri arasındadır. Kapadokya AMATEM 2019’da da bağımlılık tedavisinde öncü ve yenilikçi olmaya devam edecektir.